Hoveniersbedrijf Marvin Machielsen Vaassen

Tuinonderhoud en tuinrenovatie

Elke tuin heeft onderhoud nodig. Wij maken uw tuin onkruidvrij en snoeien wat gesnoeid moet worden. Dit doen wij één keer in de zoveel tijd zodat de tuin onkruidvrij blijft. Denk hierbij aan aan incidenteel onderhoud, voorjaarsonderhoud, najaarsonderhoud, structureel onderhoud, etc.

 

Door jaarlijks een deskundige onderhoudsbeurt van uw tuin te laten uitvoeren bent u verzekerd van jarenlang tuinplezier.

Marvin Machielsen hovenier bestrating vaassen

Bestrating

Wilt u heerlijk in de zon kunnen genieten van een schitterend terras? In dat geval is het wel zo makkelijk om een stuk bestrating in uw tuin te hebben, zowel voor de sier als voor het gemak. Of wilt u liever uw oprit laten bestraten waardoor er meerdere auto’s naast elkaar kunnen staan? Wij leveren en leggen uw bestrating van A tot Z.

 

Ook voor een mooi aangelegd terras, kunt u bij ons terecht.

Tuinaanleg en advies

Wilt u graag een nieuwe tuin aan laten leggen, maar heeft u geen idee hoe of wat? Wij helpen u graag en geven advies over hoe u het beste uw tuin kunt indelen. Uw nieuwe tuin wordt gemaakt aan de hand van een tuinontwerp. Vaak begint het met rooien, ruimen en/of afgraven. Daarna zetten wij de lijnen uit en beginnen we met het aanleggen van uw tuin.
Marvin Machielsen hovenier vijveraanleg vaassen

Vijveraanleg

Een vijver brengt sfeer en leven met zich mee door de waterplanten en de dieren die in en om de vijver leven. Wij leggen voor u diverse soorten vijvers aan.
Tuinaanleg Vaassen

Overkappingen

Wilt u een mooie overkapping in uw tuin om op nazomeravonden heerlijk te genieten van uw tuin? Wij bieden voor iedereen in diverse prijsklassen een gepaste oplossing voor uw overkapping.
beregening vaassen

Beregening

Wilt u uw beplanting automatisch water geven? Wij kunnen dit voor u realiseren door middel van een beregeningsinstallatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.